Auteur - Mariëlle & Natasja Lucas

Mariëlle & Natasja Lucas

Ik ben Natasja Lucas (32), geboren en getogen in het centrum van Den Haag, waar ik nog altijd woon. Ik houd van uitdagingen en van het creëren van nieuwe dingen. Gelukkig bieden zowel mijn eigen bedrijf als mijn passie voor muziektheater alle kansen om dit te combineren. Mijn droom is dat mensen kracht en inspiratie ontlenen aan mijn verhaal. Ik ben Mariëlle Lucas (28). Dansen is mijn leven. Tijdens mijn dansopleidingen groeide mijn passie voor choreograferen en dit is wat ik nu het liefste doe. In mijn choreografieën zit altijd een diepere laag. Ik wil mensen stimuleren om na te denken over verschillende maatschappelijke thema’s. Nu vertel ik mijn eigen verhaal en hoop dat ik hiermee ­anderen inspireer.

Op 18 oktober 2017 is bij Publish&more het boek Zwemmen of verdrinken verschenen, van Mariëlle en Natasja Lucas. Zwemmen of verdrinken is het indringende, waargebeurde verhaal van twee jonge meisjes die opgroeien in een evangelische geloofsgemeenschap: de City Life Church in Den Haag. In hun puberteit gaan ze steeds kritischer naar hun geloof kijken en plaatsen ze vraagtekens bij verschillende geboden en verboden. Waarom mogen ze niet naar populaire tv-programma’s kijken? Waarom moet je een deel van wat je verdient afstaan aan de kerk? Van je bruto inkomen, omdat God niets te maken heeft met de belasting? Waar staat dat dan in de Bijbel, dat je niet voor je 18e een vriendje mag hebben? Dat je moet trouwen met de man die jou ontmaagdt? Dat dolfijnen ‘van de duivel’ zijn? Of dat kinderen geslagen moeten worden met een pollepel? Hun keuze om te breken met hun geloof, betekent dat ze volledig alleen komen te staan. De kerk verbiedt hun ouders, familie en vrienden om contact met hen te hebben.

Zwemmen of verdrinken

De media momenten van Zwemmen of Verdrinken.
Taal

Nederlands

Afmetingen

26x230x150 mm

Gewicht

467,00 gram

Zwemmen of verdrinken

Verschijningsdatum

oktober 2017

Druk

1

ISBN

9082535181

Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt een bericht met gegevens om te kunnen betalen. We sturen na betaling het boek zo snel mogelijk naar je toe!